Revalidatie Enschede - Pro-F Professionele Fysiotherapie
Fysiotherapie als ondersteuning bij revalidatie is een zaak van kennis en vertrouwen. Wij behandelen sportgerelateerde klachten maar begeleiden ook revalidatietrajecten na een ongeluk, of operatie van bijvoorbeeld knieën en heupen.
revalidatie, fysiotherapie, enschede, oldenzaal, zwembad, nieuwe knie, nieuwe heup
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,bridge-core-2.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Revalidatie

Optimaal revalideren

 

Fysiotherapie als ondersteuning bij revalidatie is een zaak van kennis en vertrouwen. Wij behandelen sportgerelateerde klachten maar begeleiden ook revalidatietrajecten na een ongeluk, of operatie van bijvoorbeeld knieën en heupen. Daarnaast hebben we gespecialiseerde fysiotherapeuten die je graag helpen met het revalideren van rug-, schouder- of spierklachten.

 

Plan hieronder online een afspraak op de gewenste locatie. Bel of mail voor meer informatie naar 053 851 06 94 of info@pro-f.nl

Behandeling bij revalidatie

 

De behandeling is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en je uithoudingsvermogen. Het grootste gedeelte van de behandeling bestaat uit functionele oefentherapie. De behandeling verhoogt de lokale en algehele belastbaarheid en herstelt de functies die je nodig hebt in je dagelijkse bezigheden, je werk en tijdens het sporten. De behandeling vindt plaats aan de hand van behandelprotocollen. Een digitaal patiëntenvolgsysteem maakt de voortgang van de behandeling  inzichtelijk. Zo beoordelen we of de vooraf ingestelde behandeldoelen zijn gerealiseerd.

HOOFDKANTOOR
Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede
Tel: 053-851 06 94

Meer informatie >>

CLUBFIT
Parkweg 159 – 161
7545 MV Enschede
Tel: 053-203 21 67

Meer informatie >>

Faciliteiten voor revalidatie

 

Voor revalidatie in Enschede biedt het Pro-F Performance Center de optimale faciliteiten door de aanwezigheid van een zwembad, testruimte en oefenzalen. Maar ook locatie Clubfit beschikt over een oefenzaal met alle benodigde apparatuur en middelen. Hierdoor hebben onze sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en algemeen therapeuten de optimale faciliteiten om te werken aan je revalidatie.

Na de operatie aan mijn knie heb ik gerevalideerd binnen het Pro-F Performance Center, de faciliteiten daar hebben een enorm positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel.
Tjitske

Tjitske

Fysiotherapeut
Martijn buitenkopie

Martijn

Fysiotherapeut
Coen

Coen

Fysiotherapeut
× Stuur een WhatsApp